Tom Dixon Stone hanglamp

De Tom Dixon Stone hanglamp geeft uw interieur net dat beetje extra!
€ 0,00
Vanaf € 471,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Tom Dixon Stone hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Tom Dixon Stone hanglamp
Tom Dixon raakte, net als vele designers, geïnspireerd door het prachtige half-edelsteen; marmer. De Stone hanglamp is dan ook gemaakt van dit mooie, unieke steen. Ieder marmeren stuk krijgt een geheel eigen identiteit door de bijzondere structuur van dit materiaal. De Stone is niet alleen verkrijgbaar als hanglamp, maar ook als snijplank en mooie kaarsenhouders. Afmetingen (diameter x hoogte): Ø18 x 10,6 cm
Artikelnummer268024
Tom Dixon

Tom Dixon

Designmerk Tom Dixon is opgericht in 2002. Het Britse authentieke merk ontwerpt en produceert meubels en verlichting. Tom Dixon streeft naar continue innovatie en heeft de missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven. Het merk is daarom ook niet voor niet geïnspireerd door het Engelse erfgoed.

^