Brand van Egmond Love You Love You Not plafonniere

De Brand van Egmond Love You Love You Not plafonniere is een subtiele toevoeging in uw woonkamer of zithoek!

€ 0,00
Vanaf € 5.203,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brand van Egmond Love You Love You Not plafonniere
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Brand van Egmond Love You Love You Not plafonniere

Designers William Brand & Annet van Egmond De Brand van Egmond plafonniere Love You Love You Not is een opvallende verschijning in de collectie van het Nederlandse design merk. Deze plafonniere is een opvallende verschijning in iedere ruimte. Het herkenbare aan de lamp zijn de bloemen. De bloemen waar iedereen vroeger blaadjes van af trok; 'ze houdt van me, ze houdt niet van me'. De plafonniere is in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Afmetingen: Ø60 x 30 cm

Ø80 x 30 cm

Ø100 x 30 cm

Artikelnummer281072
Brand van Egmond

Brand van Egmond

Sinds 1989 ontwerpt en vervaardigt het Nederlandse bedrijf Brand van Egmond prachtige lichtsculpturen en designverlichting. Ieder product is handgemaakt en uniek, het resultaat is een gevarieerde en bijzondere collectie. Brand van Egmond creëert regelmatig op maat gemaakte lichtsculpturen voor bedrijven als Louis Vuitton en Chopard.

^