Brokis Lightline tafellamp

De Lightline tafellamp geeft een prachtig effect van licht

  • Designverlichting van Brokis
  • Verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen
  • Uitvoerbaar in diverse kleuren

€ 931,00
Vanaf € 931,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Lightline tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Lucie Koldova

De Lightline-collectie van Brokis bestaan uit tafellampen van geblazen glas. Het ontwerp van deze lampen komt voort uit de wisselende eigenschappen van het glas. De vorm van Lightline maakt gebruik van het effect van het licht, dat op een gelijke manier wordt verspreid over de gezandstraalde bovenzijde.

Deze collectie lampen van Brokis bestaat uit vier lampen: small, medium, large en large-high. De lampen zijn uitvoerbaar in transparent, smoke grey, opaline, amber, violet, red, light blue, orange en menthol.

Artikelnummer328283
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

^