Martinelli Luce Cobra leeslamp

De Martinelli Cobra lamp met de rotatie functie!

  • Mogelijkheid om 360 graden te draaien
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Cobra achtig design

€ 919,00
Vanaf € 919,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Martinelli Luce Cobra leeslamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De martinelli Luce Cobra leeslamp is uniek omdat het boven en onderlichaam met elkaar zijn verbonden. Deze verbinding is gelegd met het centrale gewricht. Dit gewricht zorgt ervoor dat de lamp 360° kan draaien. De binnenreflector is gemaakt van gelakt aluminium en de lichamen zijn in hars gegoten.

De Cobra lamp is ontworpen door Elio Martinelli in 1968. Elio heeft met de Cobra lamp een van de eerste verlichtingsmiddelen die aan een vaste plaats zijn gevestigd geproduceerd met een speciaal gietsysteem. Als met hoofdingrediënt is hiervoor hars gebruikt. De roterende arm van de lamp zet de reflector in de juiste positie. Door de rotatie van de arm vormt de lamp een positie van een cobra slang, hier heeft de lamp zijn naam aan te danken.

Artikelnummer331817
Martinelli Luce

Martinelli Luce

Het Italiaanse bedrijf Martinelli Luce is opgericht in 1950. In de beginjaren ontwierp het merk vooral verlichting voor commerciële en publieke ruimtes. Later verschoof dit naar de prive sfeer. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie en staan er nog altijd twee pijlers centraal: orginaliteit en kenmerkende designs.

^