Tecnolumen Bauhaus WG 24 tafellamp

Met de WG24 van Tecnolumen bengt u een echt icoon aan in uw interieur.

  • Nu uit voorraad leverbaar!
  • Dit is de uitvoering met glazen voet
  • Een compacte lamp, te plaatsen op diverse plekken
  • Bestel direct online voor een aantrekkelijke prijs

€ 499,00 € 548,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Tecnolumen Bauhaus WG 24 tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

De WG24 van Tecnolumen is een van de meest iconische tafellampen aller tijden. De lamp is ontworpen in 1924 en nu nog steeds een graaggeziene design lamp die op geen dressoir misstaat! De WG24 is daarnaast ook op zijn plek op de werktafel thuis of op kantoor. De lamp is leverbaar met een vernikkeld metalen of glazen voet. De bol is niet-transparant en wit van kleur. De WG24 Bauhaus lamp die wij uit voorraad kunnen leveren is de variant met glazen voet.

Afmetingen: Ø18 x H 36 cm

Artikelnummer201189
Tecnolumen

Tecnolumen

Sinds 1980 produceert Tecnolumen verlichting. Het eerste product van Tecnolumen was de Wilhelm Wagenfeld WA 24 tafellamp. Een ontwerp dat vooral bekend staat als "de Bauhaus lamp". Oorspronkelijk produceerde Tecnolumen deze lamp uit het Bauhaus tijdperk maar deze werd al snel aangevuld met andere modellen.

Wilhelm Wagenfeld

Wilhelm Wagenfeld

Wilhelm Wagenfeld was een Duitse industrieel ontwerper en leerling van het Bauhaus. Hij ontwierp glas- en metaalobjecten. Enkele van zijn ontwerpen worden vandaag de dag nog steeds geproduceerd. Het zijn ware designklassiekers.

^