Tonone Bolt Table lamp

Een stoere toevoeging aan je interieur: de Bolt Table van Tonone

  • Verstelbare tafellamp
  • Prachtig industrieel design
  • Uitvoerbaar in twee verschillende maten en tien kleuren

€ 455,00
Vanaf € 455,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Tonone Bolt Table lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Tonone Bolt Table lamp

De stoere lampenserie Bolt van Tonone bestaat uit 29 modellen, ieder voorzien van een vleugelmoer. Deze voegt niet alleen toe aan functionaliteit, maar ook aan het industriële design. Dankzij deze vleugelmoer is het mogelijk de lamp te verstellen.

Bolt kenmerkt zich door zijn metalen body, afgemaakt in een poedercoating in één van de tien mogelijke kleuren.

Deze tafellamp is draaibaar en is voorzien van een zware voet. Het is mogelijk om de lamp te verstellen op twee verschillende plaatsen met behulp van de wingnut. De lamp is leverbaar in twee verschillende afmetingen.

Artikelnummer330648
Tonone

Tonone

Tonone is een jong designlabel van Nederlandse bodem dat in 2013 is opgericht door Anton de Groof. Het merk is bekend door de verschillende collecties designlampen met een industriële look. Tonone slaagt er in, om in ieder interieur de aandacht te trekken met hun lichtobjecten. Het zijn stoere, tijdloze lampen die functioneel zijn.

Anton de Groof

Anton de Groof

Anton de Groof is een Nederlandse ontwerper en de oprichter van het verlichtingslabel Tonone. Geïnspireerd door de 'Bauhaus'-stijl maakt Anton de Groof herkenbare en typisch Nederlandse ontwerpen. Zo ook bij de populaire Bolt collectie welke de basis vormt voor het ontstaan van het merk Tonone.

^