Artemide Cabildo vloerlamp

De Artemide Cabildo is een elegante vloerlamp met een minimalistisch design

  • Lamp met een strak design
  • Schijnt een mooi dimbaar diffuus licht
  • Gemaakt van aluminium en staal
  • Past in vrijwel ieder interieur

€ 1.060,00
Vanaf € 1.060,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Cabildo vloerlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artemide Cabildo vloerlamp

Designer Eric Solé, 2007

De Artemide Cabildo vloerlamp, ontworpen door Eric Solé, straalt elegantie uit. De Cabildo is door het minimalistisch design een tijdloos designobject. De lamp heeft een bijzondere kap in de vorm van een ovale ring. De Cabildo is gemaakt van wit gelakt aluminium en de basis is vervaardigd uit staal. Door de eenvoudige vormen past de lamp in vrijwel ieder interieur. De vloerlamp is dimbaar en geeft een mooi sfeervol licht.

De Cabildo is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een vloerlamp, wandlamp en hanglamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Cabildo lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte)
183 x 41 cm

Artikelnummer293817
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

^