Artemide Tizio vloerlamp

De Artemide Tizio vloerlamp is een echte designklassieker

  • Lamp met een strak en minimalistisch design
  • Positie en lichtinrichting zijn verstelbaar
  • Leverbaar in een LED- of halogeenuitvoering
  • Ook verkrijgbaar als tafellamp

€ 0,00
Vanaf € 580,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Tizio vloerlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Richard Sapper

De Artemide Tizio vloerlamp is een echte designklassieker uit de jaren '70. De lamp is bevestigd op een vloerpilaar en heeft een stijlvol en minimalistisch design. Opvallend aan de lamp is dat de twee armen altijd in balans zijn door het gebruik van tegengewichten. De Tizio is niet alleen mooi vormgegeven, maar ook zeer praktisch; de positie en de lichtrichting zijn verstelbaar. De Artemide Tizio vloerlamp past door het eenvoudige design in vrijwel ieder interieur.

De lamp Tizio zelf samenstellen
De lamp is vervaardigd uit aluminium en staal en is ook verkrijgbaar als tafellamp. Daarnaast is er ook een LED-uitvoering (Tizio Led) in plaats van de standaard halogeen-uitvoering (Tizio 35). Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Tizio lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen vloerpilaar (hoogte x diameter)
Tizio Led: 70 x 11 cm
Tizio 35: 70 x 10 cm

Artikelnummer294317
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

^