Artemide Yang lamp

De Artemide Yang is een moderne lamp met een speelse uitstraling

  • Een echte blikvanger in ieder interieur
  • Klein en compact formaat
  • Bepaal zelf de lichtkleur en lichtintensiteit
  • Geschikt als vloer- en tafellamp

€ 3.055,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Yang lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artemide Yang lamp

Designer Carlotta de Bevilacqua

De Artemide Yang lamp kenmerkt zich door zijn speelse en kleurrijke uiterlijk. De lamp is multifunctioneel; hij is geschikt als tafel- en vloerlamp. De lamp is aan de achter- en onderkant voorzien van voetjes waardoor hij op diverse manieren gekanteld kan worden. De moderne lamp creëert een breed scala aan gekleurde sferen. U kunt door middel van de bijgeleverde afstandsbediening de gewenste kleur en lichtintensiteit kiezen. De Artemide Yang lamp is een echte blikvanger in ieder interieur.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter)
31 x 40 cm

Artikelnummer294325
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

Carlotta de Bevilacqua

Carlotta de Bevilacqua

Carlotta de Bevilacqua is als ontwerper en universitair docent een van de belangrijkste mensen in de wereld van het hedendaagse lichtontwerp. Na haar studie architectuur aan de universiteit van Milaan werd zij hoofd van haar eigen studio. Samen met haar team ontwerpt ze diverse ontwerpen met als belangrijkste speerpunt; duurzaamheid.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^