Brokis Balloons lamp

De Balloon lamp heeft een uniek ontwerp!

  • Designverlichting van Brokis
  • Het ontwerp is geïnspireerd op een wensballon
  • In verschillende uitvoeringen en afmetingen mogelijk

€ 1.068,00
Vanaf € 1.068,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Balloons lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Brokis Balloons lamp

Design: Lucie Koldova & Dan Yeffet

De Balloons lamp bestaat uit een collectie van unieke lampen in diverse formaten. Het ontwerp is geïnspireerd op een wensballon. De lichtbron lijkt te zweven en de kabel is op een speelse manier aan de lamp bevestigd.

Balloons is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen, waarbij de grootste ook zeer geschikt is als vloerlamp. De lamp is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen.

Artikelnummer328054
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

Dan Yeffet & Lucie Koldova

Dan Yeffet & Lucie Koldova

Dan Yeffet & Lucie Koldova zijn een design duo dat samen verschillende verlichtingsmodellen hebben ontworpen voor het designmerk Brokis.

^