Flos Bibliotheque Nationale vloerlamp

De Flos Bibliotheque Nationale is een vloerlamp en boekenplank in één

  • Bijzonder strak ontwerp
  • Voorzien van drietal boekenplanken
  • Inclusief een USB-poort in de voet
  • Exclusief lichtbron
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

€ 2.250,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos Bibliotheque Nationale vloerlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flos Bibliotheque Nationale vloerlamp

Designer Philippe Starck, 2013

De Flos Bibliotheque Nationale is een multifunctionele vloerlamp. De Bibliotheque Nationale is een lamp en moderne boekenplank in één. Naast boeken kunt u er ook een Ipad of eReader op neerleggen. De lamp is zelfs voorzien van een 5 volt USB-poort op de voet om de elektrische apparaten mee op te laden. De vloerlamp is voorzien van een drietal boekenplanken. Hierdoor wordt de Flos vloerlamp een echte bibliotheek.

De lamp Bibliotheque Nationale zelf samenstellen

De lamp is verkrijgbaar in de kleuren transparant, zilver, brons, stof en fumé. De lamp is gemaakt van polycarbonaat, roestvrij staal en methacrylaat.

Afmetingen (hoogte x diameter)
150 x 40 cm

Artikelnummer289547
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^