Flos Spun Light Lamp

Tijdloze lamp in ieder interieur; dit is de Flos Spun Light!

  • Exclusief lichtbron

€ 1.000,00
Vanaf € 1.000,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos Spun Light Lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flos Spun Light Lamp

Design: Sebastian Wrong De Spun Light F is een prachtige lamp welke verkrijgbaar is als tafel- en vloerlamp. Verkrijgbaar in de kleuren black en white. Afmeting vloerlamp: hoogte 176,6 diameter voet 50 cm, diameter kap 50 cm Afmeting tafellamp T1: hoogte 57,5 diameter voet 26,5 cm, diameter kap 39 cm Afmeting tafellamp T2: hoogte 68 diameter voet 30,8 cm, diameter kap 45 cm

Artikelnummer279981
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

^