Occhio Mito Largo vloerlamp

Deze sierlijke lamp is een échte eye-catcher: De Occhio Mito Largo vloerlamp!

  • Minimalistisch ontwerp
  • Touchless control
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Occhio Mito Largo vloerlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Occhio Mito Largo vloerlamp heeft een minimalistisch en sierlijk design! Deze vloerlamp komt in vrijwel iedere woonruimte tot zijn recht. De ringvormige lamp zweeft gewichtloos op het gebogen onderstel. Met éen aanraking verander je het licht van de vloerlamp en met behulp van de Air Module kun je het licht gemakkelijk verstellen. Een gezellige avond op de bank? Kies dan voor een warme kleurtemperatuur! Of liever een goed boek lezen? Kies dan voor een koele kleur.

Lichtverdeling, - sterkte en -kleur regel je via de Touchless Control. De Mitto Raggio vloerlamp is gemaakt van aluminium, staal en kunststof. De vloerlamp is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren met keuze uit een wit of zwart onderstel.

De diameter van de lampenkop bedraagt 60 centimeter. Tijdens het installeren van de vloerlamp kun je kiezen op welke hoogte je de ring wilt laten hangen. Deze hoogte bepaalt ook de maximale hoogte van de boog: 160 tot 240 centimeter, 145 tot 225 centimeter en 130 tot 210 centimeter.Voor meer informatie over de Occhio Mito Raggio vloerlamp of andere varianten kun je contact opnemen met een van onze specialisten!

Artikelnummer332818
Occhio

Occhio

Het Duitse verlichtingsmerk Occhio is opgericht in 1999. Het merk is specialist in het leveren van unieke lampen. Vernieuwend en holistisch zijn de kernwaarden waar Occhio voor staat. De lampen zijn tot in detail uitgedacht, waarbij ieder detail een eigen functie heeft. De moderne techniek en vormgeving maken de collectie uniek.

^