Occhio Mito Raggio vloerlamp

De Occhio Mito Raggio is een zeer elegante vloerlamp!

  • Minimalistisch design
  • Functies zoals color tune en up/down fading
  • Past in vrijwel iedere ruimte!

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Occhio Mito Raggio vloerlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Occhio Mito Raggio vloerlamp

De Occhio Mito Raggio vloerlamp is een prachtig minimalistisch design en past in vrijwel iedere woonkamer. Met één aanraking richt je het licht van de vloerlamp. Verschuif het licht met behulp van de Air Module. Ook is het mogelijk om de lichtkleur aan te passen, kies bijvoorbeeld voor een warme kleurtemperatuur voor een gezellige avond op de bank of een koele kleur om gefocust je favoriete boek te lezen.

Lichtverdeling, - sterkte en -kleur regel je via Touchless Control. Makkelijk in gebruik en een échte eye-catcher! De Mitto Raggio Vloerlamp is gemaakt van aluminium, staal en kunststof. De vloerlamp is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren met keuze uit een wit of zwart onderstel.

Afmetingen:

Diameter: 60 cm

Hoogte: 205,2 centimeter

Voor meer informatie over de Occhio Mito Raggio vloerlamp of andere varianten kun je contact opnemen met een van onze specialisten!

Artikelnummer332755
Occhio

Occhio

Het Duitse verlichtingsmerk Occhio is opgericht in 1999. Het merk is specialist in het leveren van unieke lampen. Vernieuwend en holistisch zijn de kernwaarden waar Occhio voor staat. De lampen zijn tot in detail uitgedacht, waarbij ieder detail een eigen functie heeft. De moderne techniek en vormgeving maken de collectie uniek.

^