Flos Clessidra wandlamp

De Flos Clessidra is een strakke wandlamp met een zandloper vorm

  • Moderne lamp
  • Schijnt licht naar boven en onder
  • Verkrijgbaar in het wit, grijs en diepbruin.
  • Beschikbaar met een lichtbundel van 20° of 40°

€ 450,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos Clessidra wandlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flos Clessidra wandlamp

Designer Antonio Citterio, 2011

De Flos Clessidra is een moderne wandlamp met een zandloper vorm. De Clessidra is ontworpen door Antonio Clitterio in 2011. Hij gaf de lamp de naam 'Classidra', dit is Italiaans voor zandloper. De wandlamp is voorzien van een geïntegreerde LED lamp en schijnt licht naar boven en onder. De Clessidra geeft een subtiele verlichting en is hierdoor zeer geschikt voor de entree hal of aan de wand langs de trap omhoog.

De lamp Clessidra zelf samenstellen

De lamp is gemaakt van aluminium en PMMA. De Clessidra is verkrijgbaar in twee varianten; met een lichtbundel van 20 en 40 graden. Beide varianten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en diepbruin.

Afmetingen (hoogte x breedte)
24,2 x 7,6 cm

Artikelnummer289675
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^