Martinelli Luce Calabrone wand/plafondlamp

Met de Martinelli Luce wand/plafondlamp zet je de kunst in het correcte licht!

  • Modern buisvormig design
  • Elektronische driver ingebouwd of op afstand
  • De lamp kan roteren

€ 350,00
Vanaf € 350,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Martinelli Luce Calabrone wand/plafondlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Martinelli Luce Calabrone wand/plafondlamp

De slanke buisvormige LED lamp heeft een spot onderaan de lamp perfect geschikt voor jouw woonruimte! De spot kan namelijk roteren om zo het licht te werpen op de ideale plek. Denk hierbij aan een prachtig sculptuur of een mooi schilderij. De lamp kan gemonteerd worden aan zowel het plafond als een wand.

De Calabrone lampen zijn ontworpen door Emiliana Martinelli de dochter van Elio Martinelli. Elio is de oprichter van Martinelli Luce en heeft zijn dochter een grote rol gegeven in het designen van producten. Zo zijn meerdere lampen collecties waaronder de Calabrone ontstaan. Voor verdere informatie over de lampen van de Calabrone familie kun je een offerte aanvragen dan helpen we je graag verder.

Artikelnummer331873
Martinelli Luce

Martinelli Luce

Het Italiaanse bedrijf Martinelli Luce is opgericht in 1950. In de beginjaren ontwierp het merk vooral verlichting voor commerciële en publieke ruimtes. Later verschoof dit naar de prive sfeer. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie en staan er nog altijd twee pijlers centraal: orginaliteit en kenmerkende designs.

^