Verlichting trends - najaar 2017

  Veel mensen kijken er tegen op dat de dagen korter worden en het steeds vroeger donker wordt. Echter heeft het najaar ook zo zijn voordelen: u kunt uw interieur sfeervol inrichten met mooie lampen. Om u wat tips te geven hebben we 5 verlichting trends voor u op een rijtje gezet. Laat u inspireren!

  Trend 1: Maak een statement
  Durf een statement te maken met een excentrieke lamp. Vooral in een rustig interieur kunt u flink uitpakken en komt een statement lamp extra goed tot zijn recht. Tegenwoordig mogen lampen het middelpunt van het huis zijn. Bijzondere kleuren, materialen en vormen, niets is te gek. Kies een lamp die bij u en uw interieur past. 


  Trend 2: Combineer lampen

  Het is tegenwoordig helemaal in om meerdere lampen met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan lampen in verschillende kleuren en formaten. U kunt er ook voor kiezen om diverse lampen op verschillende hoogtes aan het plafond te hangen. Zo creëert u een speels effect in uw interieur.


  Trend 3: Goud & koper

  De afgelopen jaren was koper een populaire kleur en dit jaar is daar de kleur goud bij gekomen. Koper is een perfecte najaarskleur. Deze warme kleuren geven uw interieur direct een gezellige uitstraling. Koper en goud hebben als grote voordeel dat ze met werkelijk iedere kleur te combineren zijn. Of combineer goud eens met koper voor een speels effect!

  Trend 4: Marmer

  Vanaf 2016 zagen steeds meer marmer in het interieur en deze trend is nu nog steeds erg populair. Deze natuursteen straalt door zijn eenvoud elegantie uit en past hierdoor in vrijwel ieder interieur. In de verlichting zien we ook veel marmer, van een marmer accent tot een lamp die volledig is uitgevoerd in een marmer.

   

  Trend 5: Het peertje
  Het peertje mag sinds enkele jaren weer gezien worden. Verstop het peertje niet meer onder een lampenkap, maar laat hem het stralende middelpunt zijn. Kies voor verlichting met opengewerkte kap of zelfs helemaal geen kap! Tegenwoordig heeft u de keuze uit de meest unieke soorten.

   

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn