Treca Interiors Paris Cad3 boxspring

De Treca Cad3 is een elektrisch verstelbare boxspring bodem

  • Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Kunt u geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen
  • Combineer de boxspring met de Treca matrassen
  • Garandeert een heerlijk slaapcomfort

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Treca Interiors Paris Cad3 boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Treca Cad3 is een elektrisch verstelbare boxspring bodem. De boxspring is extra stevig uitgevoerd en de levensduur is bijzonder lang. De Platinum Supercad boxspring gecombineerd met de Treca matrassen zorgt voor een hoog ligcomfort. De Cad3 is voorzien van drie stille motoren waardoor u het bed in vijf onafhankelijke slaaplagen kunt zetten. Hierdoor kunt u gegarandeert uw perfecte posititie vinden. Één positie is gericht op het kniegewricht en zorgt ervoor dat de boxspring beschikt over een stoelfunctie en een onafhankelijke daalfunctie. Kortom, de Treca de Paris Cad3 is hét icoon als het gaat om elektrisch verstelbare bedden.

U kunt deze boxspring combineren met zowel de Prestige, Platinum als Orient Express matrassen van Treca de Paris. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Treca Cad3 boxspring samen te stellen!

Artikelnummer296483
Treca Paris

Treca Paris

Dé kenner op het gebied van slaapcomfort met een puur Frans uiterlijk, Treca Paris is al ruim 80 jaar actief als slaapspecialist met een veelzijdige collectie. Een mix tussen haute couture en prêt-à-porter, zo kun je de collectie van het Franse merk het best beschrijven. De veelzijdige collectie bedden en boxsprings omvat zowel klassieke als moderne of design modellen.

^