Treca Platinum Ligne Initial boxspring

De Treca Platinum Ligne Initial boxspring is een complete set met een hoog comfort

  • Een designicoon in iedere slaapkamer
  • Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Kunt u geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen
  • Garandeert een heerlijk slaapcomfort

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Treca Platinum Ligne Initial boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Treca Platinum Ligne Initial boxspring

De Treca de Paris bedden bieden comfort op maat. Er zijn maar liefst vijf Treca de Paris Platinum bedmodellen. Deze zijn genaamd Ligne Etoile, Ligne Paris, Ligne Essentiel, Ligne Initial en Ligne Silhouette. De Treca Platinum collectie is de absolute musthave onder de luxebedden. De Platinum Ligne Initial is een driedelige set met een ultiem comfort: een matras met vering, een heerlijk zacht topdekmatras en een bedbodem met een ophanging met pocketvering. Een opvallend detail is dat het matras opgebouwd is uit een enkele rij veren. Hierdoor is het matras ook geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems. Kortom, de Treca Platinum Ligne Initial boxspring garandeert u een heerlijk slaapcomfort!

De boxspring Treca Platinum Ligne Initial zelf samenstellen


De Initial collectie bestaat uit een bedbodem, matras en topdekmatras. Combineer deze met een bedbodem en hoofdbord naar keuze. De boxspring is leverbaar in diverse uitvoeringen en formaten. De Initial boxspring kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren. De hoogte van de boxspring kunt u ook zelf bepalen. Het matras is verkrijgbaar in drie soorten stevigheidsniveaus. Voor het topdekmatras kunt u kiezen uit drie materialen.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Treca Platinum Ligne Initial boxspring samen te stellen!

Artikelnummer296480
Treca Paris

Treca Paris

Dé kenner op het gebied van slaapcomfort met een puur Frans uiterlijk, Treca Paris is al ruim 80 jaar actief als slaapspecialist met een veelzijdige collectie. Een mix tussen haute couture en prêt-à-porter, zo kun je de collectie van het Franse merk het best beschrijven. De veelzijdige collectie bedden en boxsprings omvat zowel klassieke als moderne of design modellen.

^