Avek Noflik boxspring

De Avek Noflik boxspring is voorzien van drie comfortlagen

  • Boxspring met strakke vormgeving
  • Met comfortabel matras en topmatras
  • Optimale ondersteuning en goede ventilatie
  • De oplossing voor koude voeten - de voetverwarming die in ieder Avek matras is geïntegreerd!

€ 2.890,00
Vanaf € 2.890,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Avek Noflik boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Hans Daalder

De Avek Noflik boxspring, ontwerpen door Hans Daalder, heeft een prettig ligcomfort. Daalder gaf de boxspring niet voor niets de naam 'Noflik', het Friese woord voor prettig. Hij liet zich inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dat ziet u terug in de heldere vormgeving en subtiele details. De Noflik boxspring kenmerkt zich niet alleen door het mooie design, maar bovenal door zijn hoge comfort. De boxspring is voorzien van drie comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) die zijn samengesteld uit kwaliteitsmaterialen. Het bed staat garant voor een optimale ondersteuning en een goede ventilatie. Kortom, de Avek Noflik boxspring is uw garantie voor een goede nachtrust voor vele jaren!

De Avek Noflik boxspring bestaat standaard uit:

  • Boxspring (vast of elektrisch)
  • Hoofdbord (Pleats, Stins of State)
  • 7 zone pocketveer matras (standaard, stevig of extra stevig)
  • Topmatras (OptiFoam HR, of tegen een meerprijs Climalatex of Talalay latex)

Uw Noflik boxspring naar eigen behoeften

Voor de boxspring heeft u de keuze uit verschillende afmetingen, stoffen en kleuren. Bovendien kunt u kiezen uit een vaste en een verstelbare uitvoering. Noflik is leverbaar met 3 verschillende hoofdborden. U kunt voor het matras kiezen uit een standaard, stevige of extra stevige uitvoering. De topper is verkrijgbaar in een Optifoam HR, Climalatex of Talalay latex variant. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Noflik boxspring samen te stellen.

Artikelnummer290987
Avek

Avek

Het Nederlandse merk Avek staat bekend om vakmanschap in ruimtebesparende bedden, matrassen, bedbodems en zeker ook boxspring bedden. Het motto van oprichter Roel Kok is Arbeid, Vlijt en Kwaliteit. In de beddenfabriek in Surhuisterveen gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand.

^