Jensen Diplomat boxspring

Geniet van een heerlijke nachtrust met de Jensen Diplomat boxspring!

€ 2.990,00
Vanaf € 2.990,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Jensen Diplomat boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Jensen Diplomat boxspring

Boxspring Diplomat van Jensen

De zorgvuldig gekozen stoffen gecombineerd met het Jensen Original Zone Pocket System resulteert in de Jensen Diplomat boxspring. Dit Jensen Original Zone Pocket System heeft een zachte schouderzone, waardoor hij letterlijk een steuntje in de (onder)rug is. De Diplomat boxspring is daarnaast ook nog voorzien van het pocketveringsysteem van 12,5 cm. Dit systeem is in het onderframe toegepast. Vervolgens wordt de boxspring versterkt met een extra sterk frame en is hij 100% dubbelverend. Ten slotte is de toplaag van het matras voorzien van stretch in alle richtingen. Dit zorgt er mede voor dat het veersysteem versterkt wordt.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer282601
Jensen

Jensen

Jensen is een bedrijf uit het Noorse Svelvik dat in 1947 startte met de productie van meubelen. De materialen waren schaars in de eerste twee jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog, de ambities van Jensen zeker niet. Vanaf de productie van de eerste matrassen is het doel om iedereen de best mogelijke nachtrust te geven.

^