Tempur One boxspring

De Tempur One boxspring kunt u geheel naar wens samenstellen

  • Verkrijgbaar in een vlakke of elektrische verstelbare variant
  • Keuze uit diverse hoofdborden en poten
  • Kies een matras wat perfect bij u past

€ 0,00
Vanaf € 1.099,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Tempur One boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

U kunt de Tempur One boxspring eenvoudig naar wens samenstellen. U heeft de keuze uit een vlakke of elektrisch verstelbare variant en uit diverse trendy hoofdboorden en poten in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het perfecte matras, waaronder het Tempur One matras. Door de grote hoeveelheid opties kunt u de boxspring afstemmen naar uw comfort en interieur.

Afmetingen

80 / 90 / 100 / 120 / 140 x 200 / 210 cm

Artikelnummer323575
Tempur

Tempur

Tempur staat vooral bekend om zijn matrassen en kussens. Het Tempur materiaal is in 1970 ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) om astronauten tijdens hun lancering te ondersteunen. Tempur zorgde ervoor dat je van deze comfortabele ondersteuning ook thuis, in je eigen slaapkamer, kon genieten.

^