Martinelli Luce Kiki outdoor lamp

De Martinelli Luce Kiki verlichting brengt een mooie sfeer naar je omgeving!

  • Verkrijgbaar met 3, 5 of 10 lampen
  • Niet alleen voor buiten geschikt, maar ook voor binnen
  • In verschillende kabel lengtes mogelijk

€ 641,00
Vanaf € 641,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Martinelli Luce Kiki outdoor lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Martinelli Luce hangende verlichting is prachtig voor in de tuin of op het terras. De verlichting is zelfs binnen te gebruiken. Zo hebben ze dit bij een fastfood restaurant in Parijs ook gedaan. Met de verlichting geef je extra sfeer aan de omgeving die je wilt verlichten, bijvoorbeeld bij een tuinhuisje of een mooie serre.

De verlichting is verkrijgbaar in samenstellingen van 3, 5 of 10. De lampen zijn leverbaar met de bijbehoorende kabels en bijbehoorende haakjes. waaraan je de lampen kan ophangen.

Artikelnummer331850
Martinelli Luce

Martinelli Luce

Het Italiaanse bedrijf Martinelli Luce is opgericht in 1950. In de beginjaren ontwierp het merk vooral verlichting voor commerciële en publieke ruimtes. Later verschoof dit naar de prive sfeer. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie en staan er nog altijd twee pijlers centraal: orginaliteit en kenmerkende designs.

^