Louis Poulsen Flindt outdoor wandlamp

Maak jouw tuin helemaal af met de Flindt outdoor wandlamp!

  • Modern design van Louis Poulsen
  • Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en afmetingen
  • Geeft een zacht, gediffuseerd licht

€ 550,00
Vanaf € 550,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Louis Poulsen Flindt outdoor wandlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Flindt outdoor wandlamp biedt stijlvolle verlichting voor buiten. De minimalistische ronde vorm van de lamp verspreidt het licht op een zachte manier. Het licht van de lamp wordt neerwaarts verspreid.

Flindt is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en met twee verschillende LED-lichtbronnen.

Artikelnummer332007
Louis Poulsen

Louis Poulsen

In de verlichtingswereld kun je niet ontkomen aan de naam Louis Poulsen. Het merk heeft een nauwe samenwerking met wereldwijd beroemde ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Poul Henningsen en Verner Panton. Hierdoor heeft het Deense merk zich bewezen als een van de belangrijkste leveranciers van decoratieve en architectonische verlichting.

Christian Flindt

Christian Flindt

Christian Flindt is een Deense ontwerper. Hij heeft diverse ontwerpen mogen maken, waarvan de Flindt lampen de meest bekende zijn. In 2003 heeft hij zijn eigen ontwerpbureau opgericht met als doel mensen te inspireren met zijn ontwerpen. Telkens opnieuw wil hij bewijzen dat hij durft te experimenteren in zijn ontwerpen.

^