Arco Sketch Lounge fauteuil

De Arco Sketch Lounge is ideaal om even te relaxen op kantoor!

De Sketch Lounge is vernieuwd: hij is comfortabeler, iets hoger en de rug kan in 5 standen gezet worden

€ 2.057,00
Vanaf € 2.057,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Sketch Lounge fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Sketch Lounge fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designers Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich

De bekende Sketch-familie van Arco is uitgebreid met een heerlijke lounge fauteuil; de Sketch Lounge. De fauteuil is niet alleen op zijn plek in de woonkamer of op uw kantoor. De fauteuil heeft een modern design en een comfortabele zitting. Dankzij zijn hoge rugleuning heeft de fauteuil een geborgen uitstraling.

De Sketch Lounge is instelbaar qua zitcomfort (tiltmechanisme) en is draaibaar. De 4-teens centrale voet kan in gepolijst of geëpoxeerd aluminium uitgevoerd worden. Daarnaast kunt u de fauteuil bekleden met verschillende stoffen of leersoorten, waardoor u de Sketch Lounge een geheel eigen invulling kunt geven. Er is ook een bijpassende hocker verkrijgbaar, waardoor u kunt genieten van optimaal comfort.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)

58 x 75 x 114 cm

Artikelnummer279286
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich

Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich

Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich zijn een Duits-Engels ontwerpersduo dat zes jaar lang vanuit Frankrijk heeft samengewerkt. Dit was een nauwe werkrelatie die vergeleken kan worden met het traditionele leerling-meester systeem bij een gilde. Jonathan heeft veel ervaring opgedaan, waarbij hij alles uit de eerste hand heeft geleerd.

^