Fritz Hansen The Egg fauteuil

Een van de bekendste design meubelen uit Scandinavië de Fritz Hansen Egg Chair!

  • Een comfortabele fauteuil in de vorm van een ei
  • Verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten
  • Een ontwerp van Arne Jacobsen
  • Informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe prijs!

€ 6.869,00
Vanaf € 6.869,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Fritz Hansen The Egg fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Fritz Hansen The Egg fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Arne Jacobsen

Van het interieur tot aan de lobby van een hotel; deze bestseller van Fritz Hansen komt in elke ruimte tot zijn recht. We hebben het natuurlijk over de prachtige Egg Chair fauteuil!

De Egg Chair van Fritz Hansen & Arne Jacobsen

Arne Jacobsen ontwierp voor het Royal Hotel te Kopenhagen niet alleen het gebouw, maar ook het interieur. Hierdoor lopen architectuur en design fraai in elkaar over. Het gebouw met een strak, recht lijnenspel staat in contrast met het interieur, waar de Egg Chair centraal staat met een organische en ronde vorm. De Egg fauteuil is inmiddels uitgegroeid tot een echte klassieker op het gebied van design. Een iconische stoel die bekend staat om zijn fraaie design.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 86 x 95 x 107 cm

Voor meer informatie over de mogelijke stof- en leersoorten waarin de Egg Chair verkrijgbaar is of voor een scherpe offerte voor uw favoriet, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Artikelnummer282286
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Fritz Hansen is een design merk uit Denemarken en heeft een ontwerpfilosofie dat alle producten die zij ontwerpen een doel moeten hebben. Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme en werkt samen met individuele architecten en designers. Hedendaags en mooi design mag volgens Fritz Hansen de kwaliteit nooit in de weg staan.

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen

De Deense ontwerper Arne Jacobsen is een van de meest invloedrijke personen in de Deense designgeschiedenis. Vanaf het allereerste begin was Arne Jacobsen zijn tijd ver vooruit en vormden zijn ontwerpen het landschap van Deens design. Zijn werk omvat visionaire meubelontwerpen zoals The Egg fauteuil en de Series 7 stoelen.

^