Leolux Lanah fauteuil

De Lanah fauteuil van Leolux is uiterst comfortabel!

  • Te verkrijgen in stof, leer of een combinatie
  • Binnen- en buitenzijde kunnen apart worden bekleed
  • De voet is te verkrijgen in aluminium, lak of poedercoat 'Epoxy'

€ 2.125,00
Vanaf € 2.125,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Lanah fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Leolux Lanah fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Lanah van Leolux is excentriek en elegant in haar soort. De zitvorm van de draaifauteuil is uiterst comfortabel waardoor zitcomfort gegarandeerd is.

Bovendien zorgt de naad voor een lendenkussen welke volledig in de stoel zit verwerkt, wat bijdraagt aan het ultieme zitcomfort.

Het is ook mogelijk om een eigen draai aan de stoel geven, zo is er de keuzemogelijkheid om de fauteuil te bekleden in stof- en leersoorten uit de collectie.

Lanah heeft ook een bijpassende poef.

Artikelnummer324644
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

Christian Werner

Christian Werner

Christian Werner is een industrieel vormgever uit Duitsland. Sinds 1992 werkt als zelfstandig ontwerper en heeft hij verschillende ontwerpen gemaakt voor meubels, verlichting en accessoires. Deze ontwerpen zijn door diverse bekende fabrikanten geproduceerd. Zijn ontwerpen zijn meermaals bekroond met de red dot award.

^