Pode Spot fauteuil

De Spot is een comfortabele draaifauteuil waarbij de zitvorm de ronde, comfortabele vorm van de stoel benadrukt. De Spot is verkrijgbaar met een lage rug: de Spot One en met een hoge rugleuning: Spot Two.

  • Te voorzien van een eikenhouten of aluminium voet.
  • Comfortabele draaifauteuil welke door de organische lijnen en het karakter wordt gekenmerkt.
  • Te complementeren met bijpassende poef.
  • Meerdere uitvoeringen en stof- of leersoorten mogelijk.

€ 1.695,00
Vanaf € 1.695,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pode Spot fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Pode Spot fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Spot fauteuil van Pode is een design van Thijs Smeets, een Nederlandse designer en winnaar van verschillende awards. De Spot is een draaifauteuil welke uiterst comfortabel zit en gekenmerkt wordt door zijn organische lijnen en aanlokkelijke karakter.

De Spot heeft extreem veel weg van de Sparkle fauteuil, ondanks dat heeft de Spot een hele eigen vormgeving. Het gestoffeerde zitkussen zit vast aan de fauteuil en accentueert de ronde en comfortabele vormen van de stoel. Hierdoor heeft de fauteuil wel degelijk een andere uitstraling dan de Sparkle.

De Spot One fauteuil is uitgevoerd met een lage rug en optioneel te verkrijgen met een los hoofdkussen om zo het zitcomfort te verhogen. De fauteuil van het merk Pode is tevens ook te verkrijgen met een hoge rugleuning: de Spot Two. De binnen- en buitenzijde van de fauteuil zijn los van elkaar te stofferen, hierdoor is de Spot volledig naar eigen wens samen te stellen. De fauteuil is te verkrijgen met een aluminium of eikenhouten voet en te complementeren met een bijpassende poef.

Artikelnummer324748
Pode

Pode

Meubelfabrikant Pode bied een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners. Door hun vakmanschap en de jarenlange ervaring bij Leolux, het moederschip met al 85 jaar ervaring, kunnen ze een collectie neerzetten die comfort én kwaliteit bied.

^