Thonet 808 fauteuil

De Thonet 808 fauteuil is een echte blikvanger in ieder interieur!

  • Tijdloze fauteuil met hoog zitcomfort
  • Geniet van veel privacy door de hoge rugleuning
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 5.160,00
Vanaf € 5.160,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Thonet 808 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Thonet 808 fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Thonet 808 is een royale fauteuil met een heerlijk zitcomfort dankzij de zachte, dikke kussens. De kussens vormen een prachtig contrast met de buitenzijde van de zitschelp. Door de hoge rugleuning en hoofdsteun biedt de fauteuil extra steun en comfort. De fauteuil vormt zich als een heerlijk groot kussen om u heen. De 808 kenmerkt zich door de ronde belijning en de comfortabele, 'golfachtige' bekleding. De Thonet 808 fauteuil is verder voorzien van een kantelfunctie, waardoor u de fauteuil in uw favoriete relaxpositie kunt zetten om even heerlijk te relaxen. De 808 serie bestaat naast de 808 relaxfauteuil ook uit een bijpassende voetenbankje.

De fauteuil 808 zelf samenstellen

Voor de fauteuil heeft u de keuze uit diverse kleuren in de materialen leder, stof en 'formfleece'. Het onderstel is leverbaar in hout en staal in diverse kleuren. Ook verkrijgbaar met bijpassende voetenbankje. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Thonet 808 fauteuil samen te stellen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
808 fauteuil: 121 x 78 x 78 cm
808 voetenbankje: 49 x 63 x 45 cm

Artikelnummer292313
Thonet

Thonet

Een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie, Thonet, maakt al sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair. Het streven van Thonet is om altijd de ultieme combinatie van vorm, functionaliteit en esthetiek toe te passen. Bijzondere ontwerpen zonder daarbij de traditionele wortels uit het oog te verliezen.

^