de Sede DS-51 fauteuil

Heerlijk uitrusten in de DS-51 relaxfauteuil!

  • Optimaal zitcomfort
  • Tijdloos design voor ieder interieur
  • Verkrijgbaar met of zonder armleuningen
  • Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan!

€ 4.550,00
Vanaf € 4.550,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-51 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De DS-51 is een uiterst fraaie fauteuil, ondanks zijn stoere uiterlijk. In vrijwel ieder interieur komt die goed tot zijn recht. Deze designklassieker is van top kwaliteit en brengt extra comfort door de lage zithoogte en genereuze afmetingen.

Combineer dit pareltje met een bijpassende hocker! Beide verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren.

Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Artikelnummer275534
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^