Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman stof

Vitra introduceert de Eames Lounge Chair in stof.

 • Bekleding in Nubia stof
 • Nubia is verkrijgbaar in 11 kleuren
 • Zitting en rugleuning verkrijgbaar in 5 houtsoorten

€ 7.085,00
Vanaf € 7.085,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman Am. Cherry Nubia cream/sand
€ 7.315,00
Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman zwart gepigmenteerd walnoot Nubia ivory/peach
€ 7.315,00
Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman Santos Palissander Nubia salt'n pepper
€ 8.285,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman stof
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Eames Lounge Chair & Ottoman stof

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De stoffen uitvoering van de Vitra Eames Lounge Chair biedt een aantal opvallende voordelen. Ten eerste voelt de stof warmer en uitnodigender aan dan leer, wat het zitcomfort nog verder verbetert. De keuze voor stof voegt ook een extra laag van textuur en visuele interesse toe aan de stoel, waardoor het een geschikte aanvulling is voor verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Combinaties van zitting & bekleding:

 • American Cherry - 01 ivory/pearl, 02 cream-pearl, 03 cream/sand, 04 bamboo/terra, 05 cream/dark brown, 06 cream/sierra grey, 07 ivory/peach, 08 ivory/dark blue, 09 ivory/forest, 10 salt'n pepper, 11 anthracite/black
 • Zwart essenhout - 05 cream/dark brown, 10 salt'n pepper, 11 anthracite/black
 • Zwart gepigmenteerd notenhout - 01 ivory/pearl, 02 cream-pearl, 03 cream/sand, 04 bamboo/terra, 05 cream/dark brown, 06 cream/sierra grey, 07 ivory/peach, 08 ivory/dark blue, 09 ivory/forest, 10 salt'n pepper, 11 anthracite/black
 • Wit gepigmenteerd notenhout - 01 ivory/pearl, 02 cream-pearl, 03 cream/sand, 04 bamboo/terra, 06 cream/sierra grey
 • Santos Palissander - 01 ivory/pearl, 02 cream-pearl, 03 cream/sand, 04 bamboo/terra, 05 cream/dark brown, 06 cream/sierra grey, 07 ivory/peach, 08 ivory/dark blue, 09 ivory/forest, 10 salt'n pepper, 11 anthracite/black

Onderstel:

 • Gepolijst
 • Gepolijst met zwarte zijkanten

Afmetingen:

 • Klassieke afmetingen: L 34 X B 84 X H 84 cm
 • Nieuwe afmetingen: L 34 X B 84 X H 89 cm

Artikelnummer339574
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames worden gezien als de belangrijkste ontwerpers van Amerika, de grondleggers van modern design. Ze hebben iconische designproducten ontworpen die voor een groot deel in de collectie van het designmerk Vitra opgenomen zijn. Charles & Ray Eames groeide uit tot een begrip in de designwereld van de twintigste eeuw.

^