Artifort Bras Easy Chair fauteuil

De Bras Easy Chair is een compacte fauteuil met een hoog zitcomfort!

  • Compact design
  • Heerlijk zitcomfort
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 1.903,00
Vanaf € 1.903,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Bras Easy Chair fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artifort Bras Easy Chair fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Khodi Feiz, 2014

De Artifort Bras Easy Chair is een langverwachte toevoeging aan de Artifort Bras serie. De Bras Easy Chair is een compacte fauteuil met een heerlijk zitcomfort. Bijzonder aan de stoel zijn de armleuningen, deze zijn geïnspireerd op de natuurlijke vorm van de arm. De fauteuil vormt zich als een heerlijk groot kussen om u heen. De fauteuil is ontworpen door Feiz om de Bras bank aan te vullen. Deze passen perfect bij elkaar als kantoormeubilair in bijvoorbeeld een wachtkamer of lobby. De Bras serie bestaat naast de Easy Chair fauteuil ook uit een fauteuil met hoge rug, een bank en een hocker.

De fauteuil Bras Easy Chair zelf samenstellen

De Bras Easy Chair kunt u bekleden met verschillende stoffen in diverse kleuren, waardoor u de fauteuil geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De fauteuil is leverbaar met een 4-teens draaibaar onderstel in metaal of met eiken houten poten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
90 x 73 x 70 cm

Artikelnummer288751
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^