Artifort Bras Highback fauteuil

De Bras Highback is een royale fauteuil met een heerlijk zitcomfort!

  • Royale afmetingen
  • Hoge rugleuning en hoofdsteun
  • Zachte dikke kussens
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 2.157,00
Vanaf € 2.157,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Bras Highback fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Artifort Bras Highback fauteuil is de nieuwste toevoeging aan de Artifort Bras serie. De Bras Highback is een royale fauteuil met een hoog zitcomfort dankzij de zachte dikke kussens. De hoge rugleuning en de hoofdsteun bieden nog meer comfort. Bijzonder aan de fauteuil is de ronde belijning en de armleuningen, deze zijn geïnspireerd op de natuurlijke vorm van de arm. De stoel vormt zich als een heerlijk groot kussen om u heen. De Bras serie bestaat naast de Bras Highback fauteuil ook uit een fauteuil met lage rug, een bank en een hocker.

De fauteuil Bras Highback zelf samenstellen

De Bras Highback kunt u bekleden met verschillende stoffen in diverse kleuren, waardoor u de fauteuil geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De fauteuil is leverbaar met een 4-teens draaibaar onderstel in metaal of met eiken houten poten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
90 x 79 x 98 cm

Artikelnummer288753
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^