Artifort Moon fauteuil

Moon voegt vrolijkheid toe aan je zithoek!

  • Comfortabele fauteuil met een doordacht design
  • Uitvoerbaar met een 4-poot onderstel of draaibare schijfvoet
  • Uitvoerbaar in diverse stof en ledersoorten

€ 2.643,00
Vanaf € 2.643,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Moon fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artifort Moon fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Moon is een uitnodigende fauteuil met een opvallend design. Het ontwerp reflecteert het fenomeen van gewichtloosheid en heeft een speelse vormgeving. Dankzij zijn vrolijke uitstraling en ergonomisch zitcomfort is Moon perfect voor verschillende ruimtes, van de woonkamer tot het kantoor.

Deze moderne fauteuil is verkrijgbaar met een 4-poot onderstel of een draaibare schijfvoet. Het onderstel is uitvoerbaar in verschillende kleuren en qua bekleding kan er gekozen worden uit diverse stof- en ledersoorten.

Staat jouw gewenste variant er niet tussen? Vraag een offerte aan voor meer mogelijkheden.

Artikelnummer331517
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^