Bert Plantagie Draat fauteuil

De Draat fauteuil is met de hand gemaakt van draadstaal, hier komt de naam 'Draat' dan ook vandaan.

  • Met de hand gemaakt van draadstaal.
  • Te bekleden in stof of leer en dubbelstoffering.
  • Een comfortabele fauteuil voor in uw interieur.

€ 889,00
Vanaf € 889,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Draat fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Bert Plantagie Draat fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Draat fauteuil heeft een zitting en rug welke gemaakt is van draadstaal. Daar komt de naam Draat ook vanaf. Door deze zitting en rug is de fauteuil uniek en verfijnd. Bovendien zijn de stoelen met de hand gemaakt, wat zeker bijdraagt aan de uitstraling van deze fauteuil. De fauteuil heeft ontzettend veel mogelijkheden qua kleur en materiaal, zo is er keuze uit een fauteuil bekleed in stof of leer. Ook dubbelstoffering is mogelijk, hierdoor is er met deze fauteuil heel veel vrijheid in het ontwerp!

Artikelnummer324844
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

^