Cassina 312 Willow 1 fauteuil

De Willow 1 is een mooie fauteuil die zowel in de woonkamer als in de hal een echte eyecatcher is!
€ 8.192,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 312 Willow 1 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina 312 Willow 1 fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Charles R. Mackintosh heeft met de Willow 1 een mooie fauteuil ontworpen. Deze fauteuil kenmerkt zich door zijn gebogen rug. Deze gebogen rug geeft een beschermende, geborgen look aan de Willow 1. Deze fauteuil is verkrijgbaar in zwart gebeitst essen met een zitkussen in speciale stof met de kleur beige of groen.
Artikelnummer267434
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

Charles Rennie Mackintosh

Charles Rennie Mackintosh

Charles Rennie Mackintosh was een Schotse ontwerper en architect. Buiten zijn ontwerpen in de architectenwereld, ontwierp hij ook meubels. Deze meubels waren meestal langgerekt van vorm en gemaakt van eikenhout. Verder bestond zijn werk uit zwarte en gelakte meubels die nu onder andere geproduceerd worden door het meubelmerk Cassina.

^