de Sede DS-142 fauteuil

Een multifunctionele fauteuil is de DS-142 van de Sede!

  • In diverse standen te positioneren
  • Van stoel naar chaise longue
  • De fauteuil is verkrijgbaar in diverse leersoorten
  • Meer informatie of een offerte? Neem contact met ons op!

€ 8.215,00
Vanaf € 8.215,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-142 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Winfried Totzek

De DS-142 fauteuil van de Sede is elke keer weer een plek om op te zitten of te liggen, zelf met 2 personen!

Multifuctionaliteit met de DS-142 fauteuil van de Sede

Een meubelstuk waarmee je alle kanten op kunt; DS-142 is een multifunctionele fasuteuil met individueel verstelbare rug- en armleuningen die u in verschillende standen kunt positioneren. Het verandert deze ongewone stoel in een dynamische chaise longue dat maximaal comfort en gezelligheid biedt, rekening houdend met de menselijke anatomie. De DS-142 is de ideale relaxstoel en is verkrijgbaar in verschillende leersoorten.

Wil je meer informatie? Neem contact op met onze adviseurs. Ook voor een virjblijvende offerte.

Artikelnummer320940
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

Winfried Totzek

Winfried Totzek

Winfried Totzek richt zich in zijn ontwerpen altijd volledig op de fysiologische, psychologische en ergonomische behoeften van de gebruiker. Zijn ontwerpen zitten vol met technische hoogstandjes, waardoor de klant optimaal kan genieten van het designstuk.

^