de Sede DS-266 fauteuil

Een sculpturaal meesterwerk is de DS-266 fauteuil van de Sede

  • De rug is eenvoudig door lichaamsgewicht te verstellen
  • Vekrijgbaar in verschillende stof- en leersoorten
  • Een bijzondere fauteuil zonder poespas
  • Vraag vrijblijvend een mooie offerte aan!

€ 4.455,00
Vanaf € 4.455,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-266 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Stefan Heiliger

Van passieve naar actieve zit in een handomdraai, dat is de geometrische DS-266 fauteuil van de Sede.

De functionele DS-266 fauteuil van de Sede

Een stoel die je kunt omtoveren in een comfortabele fauteuil. De DS-266 is het resultaat van meer dan 30 jaar werk van ontwerper Stefan Heiliger. Een meesterwerk dat wordt gekenmerkt door een liefde voor geometrische vormen en de eenvoudigste functies. Het enige wat nodig is, is een kleine verschuiving van het lichaamsgewicht waarmee je van een rechte zit onmiddellijk een andere houding kunt aannemen. Het mooie stikwerk geeft deze sculpturale verschijning zijn sierlijke rondingen.

Wil je meer informatie over de fauteuil of wens je een offerte voor de deze stoel in de door jouw gewenste bekleding? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Artikelnummer320847
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^