Havee Cloak Pebble Fauteuil

De Cloak Pebble is een comfortabele en moderne fauteuil.

  • Past mooi in ieder modern interieur
  • Met draaiende kruispoot of houten poten
  • Verschillende stof en lederen bekledingen beschikbaar

€ 1.686,00
Vanaf € 1.686,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Havee Cloak Pebble Fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Cloak Pebble is een stijlvolle en comfortabele fauteuil. U kunt kiezen uit een kruisvoet die 360 graden kan draaien, maar u kunt ook kiezen voor houten poten. Ook zijn er verschillende opties voor bekleding in leder en stof.

Afmetingen

Breedte: 66 cm

Hoogte: 87 cm

Diepte: 86 cm

Artikelnummer323041
Havee

Havee

Het Nederlandse familiebedrijf Havee Meubelen produceert hoogwaardige meubelen voor ieder interieur. Herman Velhuizen Sr. begon in 1956 met het ontwerpen van fauteuils en voetenbankjes. Door de jaren heen hebben verschillende generaties van de familie unieke designmeubelen met passie ontworpen.

^