Leolux Anton fauteuil

De Leolux Anton fauteuil is gebaseerd op de oprichter van Leolux en combineert ronde en rechte vormen waardoor een comfortabele en luxueuze leesfauteuil ontstaat

  • Binnen- en buitenzijde zijn apart te bekleden in alle stof- en leersoorten uit de collectie
  • Frame is optioneel te verkrijgen in lak of poedercoat
  • Leverbaar met een bijpassende poef

€ 2.375,00
Vanaf € 2.375,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Anton fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Leolux Anton fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Anton fauteuil heeft een zitting welke ronde en rechte vorm combineert, hierdoor ontstaat een luxueuze fauteuil met een armleuning.

Anton is vernoemd naar de oprichter van Leolux en oppervlakkig gebaseerd op de beroemde erfenis.

De vormgeving van de fauteuil verwijst naar het verleden, en dus ook naar de ambachtelijk gefabriceerde kwaliteitsproducten waarmee Leolux zijn naam stichtte.

Anton is te verkrijgen met een bijpassende poef en te bekleden in alle stof- en leersoorten uit de Leolux collectie. Tevens is de binnen- en buitenzijde van de fauteuil apart te bekleden waardoor deze een unieke uitstraling krijgt en volledig samen te stellen is naar wens.

Artikelnummer324721
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^