Spectrum SZ 14 fauteuil

Ontdek het tijdloze design van de Spectrum SZ 14 fauteuil

  • Bekleding in stoer, stevig zwart zadelleer
  • Hoogglans verchroomd frame
  • Gemaakt van het strikt noodzakelijke materiaal

€ 2.096,00
Spectrum SZ 14 fauteuil is te bestellen in veelvoud van 1

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectrum SZ 14 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Spectrum SZ 14 fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De SZ 14 fauteuil, een tijdloze loungefauteuil ontworpen door Walter Antonis in 1971, blijft een hoogtepunt in modern design. Het verfijnde hoogglans verchroomde frame omhult een robuuste bekleding van stoer zwart zadelleer. Antonis beschouwt deze fauteuil als een van zijn meest succesvolle ontwerpen, waarbij functionaliteit voorop staat. De unieke integratie van het frame en het tuigleer zorgt voor een eigentijds, strak en luchtig uiterlijk. Met armleggers die naadloos samengaan met de zit- en rugbekleding, biedt de SZ 14 een gevoel van geborgenheid in dit transparante model. Een must-have voor liefhebbers met oog voor detail en tijdsloos design.

Afmetingen:

B69 X D75 X H68 cm / armhoogte 53 cm / zithoogte 41 cm

Artikelnummer341187
Spectrum

Spectrum

Spectrum is een Nederlandse meubelfabrikant, opgericht in 1941. Door vanaf het begin een zeer moderne collectie op de markt te brengen, is Spectrum meteen een groot succes geworden. Dit met name onder de moderne Nederlandse huishoudens. Spectrum kenmerkt zich door de bijzondere geschiedenis en collectie.

^