Meer afbeeldingen

Flos Arco lamp

Over Flos Arco lamp

Flos Arco; de designtopper onder de lampen

  • Een uniek design dat te gebruiken is als kamer- of (eet)tafellamp
  • Maar liefst 240 cm hoog, zodat u er gemakkelijk onderdoor loopt
  • Nu scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar

Lees meer

Leverbaar op bestelling

   

Van: 1.936,-

1.742,-

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68


Flos Arco lamp

Designers Achille en Pier Giacomo Castiglioni

Creëer een echt statement in uw interieur met de prachtige vloerlamp: Flos Arco. Plaats hem naast de bank of eetkamertafel voor een fantastisch effect.

Het ontstaan van de Flos Arco

De designers van de Flos Arco lamp wilden graag een staande lamp die schijnt op tafel. Niet echt een innovatief idee zou u zeggen, omdat daar al een heleboel van bestaan. Echter hebben deze lampen een nadeel; je kan er niet omheen lopen. Daarom bedachten de heren Giacomo Castiglioni een lamp die maar liefst twee meter van de tafel staat, zodat men gemakkelijk om de tafel heen kan lopen. Zo ontstond het idee van de Flos Arco.

De Arco lamp heeft een kop van gepolijst aluminium met een basis in wit marmer en een gebogen voet in staal. De materialen samen maken dat deze lamp er prachtig uitziet. Leverbaar in Halogeen of LED. De Flos Arco LED is uitgevoerd met een nieuw type lichtbron: een multi-chip 18 W LED. Dit zorgt voor een geweldige lichtkwaliteit terwijl het slechts een laag verbruik heeft. Hoewel de Arco LED en Halogeen beide een ruimte sfeervol verlichten is de LED uitvoering ook nog dimbaar.

Met een totale hoogte van 240 cm loopt u gemakkelijk onder de lamp door. De hoogte van de kop en de breedte van de totale lamp verschillen per uitvoering.

U kunt vrijblijvend informatie opvragen over de verschillende uitvoeringen.

Eigenschappen

Artikelnaam Flos Arco lamp
Artikelnummer 279737
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn Google+