Flexform Infinity kast

Geheel naar eigen wens samen te stellen: De Inifinity kast van Flexform!

  • Oneindig aantal composities mogelijk
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Te combineren met verfijnde koeienhuid box-containers

€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Infinity kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform Infinity kast

Flexform Infinity kast, 2004

Met deze kast is alles mogelijk. Een modulair systeem gemaakt van epoxy-gepoedercoate metalen containers die verkrijgbaar zijn in diverse keluren. Met elkaar verbonden door een onzichtbare gesatineerde stalen verbindsingsschroef.

Door het Infinity systeem is het mogelijk om oneindige composities te creëren.

De kast kan worden gecombineerd met praktische maar verfijnde koeienhuid box-containers met handgrepen aan de zijkant voor eenvoudig verwijderen uit de kast.

Artikelnummer274080
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^