Interlübke Grid kast

De Grid kast van Interlubke is een echte eyecatcher in iedere ruimte

  • Deze multifunctionele kast staat mooi in vrijwel elk interieur
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen
  • Berg eenvoudig dingen op door te kiezen voor de kastinzetten
  • Alle onderdelen zijn individueel verkrijgbaar in verschillende kleuren

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Interlübke Grid kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Janke Coste Design

Dit unieke kastensysteem past in vrijwel elk interieur door het slanke en moderne uiterlijk. De kast is ondanks het ranke design enorm sterk en geheel naar eigen wensen samen te stellen. Maak kennis met de multifunctionele Grid kast van Interlübke.

De veelzijdigheid van de Interlübke Grid kast

Door te kiezen voor de Grid kast van Interlubke brengt u een nieuw en uniek kastensysteem in huis. De kast heeft een modern en slank uiterlijk. Het frame is ondanks het fijne design ontzettend sterk, waardoor u zware boeken of grote objecten in de Grid kast kunt plaatsen.

Wat de Grid kast zo uniek maakt, is de mogelijkheid om deze geheel zelf samen te stellen. Of u nu dingen op wil bergen of juist wil laten zien, het kan allemaal. Wanneer u spullen wil opbergen kunt u kiezen voor de kastinzetten, bestaande uit verschillende soorten laden, deuren en kleppen. Alle onderdelen, ook de achterpanelen, planken en zijpanelen, zijn individueel verkrijgbaar in diverse kleuren.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer283507
Interlübke

Interlübke

Durf, vrijheid en plezier. Dat zijn de drie sleutelwoorden voor deze in 1937 opgerichte meubelfabriek. Interlübke durft het aan om minimalistisch design met een tijdloze uitstraling te maken. Vrijheid betekent voor hen eenvoud omarmen en veelheid bieden. Plezier is voor Interlübke de passie voor oprecht Duits vakmanschap.

^