Muuto Stacked kast

De Muuto Stacked 2.0 is dé ideale kast

  • Functioneel en een prachtig design
  • Stel uw ideale kast zelf samen
  • Het programma bestaat uit 34 modules

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Muuto Stacked kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Julien de Smedt

Tijdens het ontwerpen van de Muuto Stacked 2.0 kast wilde Julien de Smedt graag zijn ideale kast vormgeven. Een kast moet niet alleen of een karakteristieke uitstraling hebben, of een duidelijke functie, maar een combinatie hier van zijn. De Stacked 2.0 werd het resultaat.
De kast bestaat uit verschillende modules die u naar uw eigen wensen kunt samenstellen en zo zelf uw ideale kast vormgeeft!

De modules zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en zelfs materialen. Hierdoor kunt u de kast gemakkelijk op de rest van uw interieur afstemmen.


Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer314905
Muuto

Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

^