Pastoe A'dammer kast

Dé bestseller in Nederland; bekijk hier de A'dammer kast van Pastoe!

€ 1.280,00
Vanaf € 1.280,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pastoe A'dammer kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Pastoe A'dammer kast

De A'dammer kast van Pastoe is een meubel op zich. Het kenmerk van A'dammer is de geribbelde deur die naar boven kan worden geschoven waarbij deze verdwijnt in de achterkant van de kast.

Verkrijgbaar in verschillende maten, afmetingen en kleuren!

Artikelnummer279570
Pastoe

Pastoe

Het in 1913 opgerichte Pastoe begon als een winkel waar hoofdzakelijk stoelen werden verkocht. Door de jaren heen veranderde de focus van het bedrijf en kwam het accent steeds meer te liggen op opbergmeubelen onder het motto; "The Storage Of Your Life". De tafel- en stoelencollectie complementeren het assortiment van Pastoe.

Aldo van den Nieuwelaar

Aldo van den Nieuwelaar

Aldo van den Nieuwelaar is een Nederlandse designer afkomstig uit Tilburg. Hij richtte in 1969 zijn eigen ontwerpstudio op waar hij meubelen, vloerkleden en lampen ontwierp. In 1973 ontwierp van den Nieuwelaar een van zijn bekendste ontwerpen, de voor die tijd revolutionaire A'dammer kast voor Pastoe.

^