Spectrum Paperback wandkast

De Paperback wandkast maakt van uw boeken een kunstwerk!

  • Al 10 jaar een bestseller door zijn bijzondere design
  • Praktisch en stijlvol boeken opbergen
  • Verkrijgbaar in drie verschillende maten

€ 388,00
Vanaf € 388,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectrum Paperback wandkast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Studio Parade

De Spectrum Paperback wandkast is al 10 jaar een bestseller in hun collectie. Dat is wel logisch met zo'n bijzonder design! De bedenkers van Studio Parade hebben dit wandsysteem uit liefde voor boeken ontworpen. Hoe meer boeken u in uw collectie heeft, hoe mooier de kast er uit zal zien! Doordat de Paperback aan de wand hangt, neemt hij minimale ruimte in beslag. Zo kunt u op een praktische manier uw boeken opbergen, die niet te veel ruimte in beslag neemt. Tegelijkertijd is deze kast een echte gesprekstarter en maakt hij van iedere boekencollectie een kunstwerk!

De Paperback is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen, hierdoor zijn er eindeloze opties qua opstellingen. Enkelvoud, meervoud of zelfs wandvullend; het kan allemaal. Paperback maakt van uw wand een kunstzinnige en handige boekenopslag! De kast is verkrijgbaar in wit of antraciet.

Afmetingen (LxB):
30 x 60 cm
60 x 60 cm
120 x 60 cm

Artikelnummer325192
Spectrum

Spectrum

Spectrum is een Nederlandse meubelfabrikant, opgericht in 1941. Door vanaf het begin een zeer moderne collectie op de markt te brengen, is Spectrum meteen een groot succes geworden. Dit met name onder de moderne Nederlandse huishoudens. Spectrum kenmerkt zich door de bijzondere geschiedenis en collectie.

^