Vitra Eames Storage Unit ESU

De Vitra Storage Unit ESU is een speelse kast met authentieke elementen!
€ 1.815,00
Vanaf € 1.815,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Eames Storage Unit ESU
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Eames Storage Unit ESU
Designer Charles & Ray Eames Anno 1949 hebben Charles en Ray Eames een mooi, innovatief systeem ontwikkeld dat bestond uit vrijstaande, multifunctionele rekken en tafels; de Vitra Eames Storage Unit (ESU). De ontwerpen werden vormgegeven aan de hand van de principes van de industriële productie, die ook in het Eames House zijn toegepast. In samenwerking met het Eames Office en designer Hella Jongerius zijn er nieuwe kleuren toegevoegd aan de Vitra ESU. Hierdoor kreeg het kastensysteem een modernere look, maar behield het het idee van de jaren '40 en '50. De ESU van Vitra is verkrijgbaar in drie hoogtes en van eenvoudige legplank tot een compleet boekenrek; de Vitra ESU Bookcase. De ESU Bookcase is smaller; de vier planken hebben een tussenafstand welke dezelfde is als een standaard ringmap. U kunt de kast geheel naar eigen smaak voorzien van laden en schuifdeuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!
Artikelnummer276608
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames worden gezien als de belangrijkste ontwerpers van Amerika, de grondleggers van modern design. Ze hebben iconische designproducten ontworpen die voor een groot deel in de collectie van het designmerk Vitra opgenomen zijn. Charles & Ray Eames groeide uit tot een begrip in de designwereld van de twintigste eeuw.

^