Kartell Componibili Classic small

Transformeer je ruimte met de tijdloze elegantie van de Kartell Componibili kast, waar stijl en functionaliteit naadloos samenkomen.

  • Small
  • Kastje met 2 Schuifdeuren
  • Verschillende kleuren mogelijk
  • Het kastje is stapelbaar

€ 118,00
Vanaf € 118,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Kartell Componibili Classic small rood
€ 118,00
Kartell Componibili Classic small zwart
€ 118,00
Kartell Componibili Classic small wit
€ 118,00
Kartell Componibili Classic small paars
€ 118,00
Kartell Componibili Classic small blauw
€ 118,00
Kartell Componibili Classic small groen
€ 118,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kartell Componibili Classic small
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kartell Componibili Classic small

De Kartell Componibili kast is een iconisch meubelstuk dat design en functionaliteit op een elegante manier combineert. Met zijn strakke, modulaire ontwerp past de kast moeiteloos in elke ruimte, van de woonkamer tot de badkamer. Gemaakt van duurzaam ABS-kunststof, biedt de Componibili kast zowel stijl als stevigheid. Dankzij het slimme, stapelbare ontwerp kun je meerdere units op elkaar plaatsen voor extra opbergruimte en een speelse, gepersonaliseerde look. Beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen, is dit veelzijdige meubel ideaal voor het opbergen van alledaagse items, terwijl het tegelijkertijd een verfijnde, moderne uitstraling aan je interieur geeft.

Afmetingen

  • Breedte 32 cm
  • Lengte 32 cm
  • Hoogte 40 cm

Artikelnummer342441
Kartell

Kartell

In 1949 werd het merk Kartell opgericht met de gedachte een onderscheidend product te realiseren dat het label ‘Made in Italy’ zou belichamen. Verschillende tijdloze klassiekers worden in Italië door Kartell zelf geproduceerd worden. Kartell design draagt het label ‘Made in Italy’ dan ook met trots.

Anna Castelli Ferrieri

Anna Castelli Ferrieri

Anna Castelli Ferrieri is een Italiaanse industrieel ontwerpster en medeoprichter van Kartell. Voor Kartell ontwierp ze meerde producten waarbij ze gebruikmaakte van kunststoffen, materiaal wat destijds vrij ongebruikelijk was. Haar bekendste werk is de Componibili, tot op heden een van de best verkochte meubels van Kartell.

^