Flexform Fly kast

Een essentieel begrip in de Fly-familie: De Fly kast van Flexform!

  • Licht en luchtig design
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Keuze uit diverse kleuren!

€ 5.268,00
Vanaf € 5.268,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Fly kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform Fly kast

Design: Antonio Citterio, 2011

Dit is de Fly kast van Flexform. Een laag model wat bijvoorbeeld ideaal is als TV-meubel. Het frame is metaal en het blad van marmer. Het is mogelijk om leren mandjes te bestellen die in de vakken passen.

Afmetingen:

Breedte: 205 cm

Diepte: 51 cm

Hoogte: 32 of 52 cm

Artikelnummer274035
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^